Widget en chat aan- en uitzetten
Widget en chat hebben aparte schakelaars - uitzetten wist de geschiedenis niet.
De hele widget
In Uiterlijk van de widget zit bovenaan een schakelaar: "Widget ingeschakeld op de website" of "Widget uit - wordt niet getoond". Een uitgeschakelde widget verdwijnt van de website, maar de code mag blijven staan.
Chat en terugbellen
In Uiterlijk van de widget staat bovenaan het blok „Wat er op je site staat" met twee schakelaars: Chat en Terugbellen. Dezelfde schakelaars vind je bovenaan de tabbladen Chat op de site en Terugbellen - het is één instelling, die overal tegelijk verandert.
- Chat uit: er staat geen chatknop op je site.
- Terugbellen uit: de telefoonknop verdwijnt, en de chat en de AI-assistent bieden geen gesprek of nummerveld aan - vraagt iemand om contact, dan antwoorden ze dat iemand van het team in de chat reageert.
- Beide uit: de widget verschijnt niet op je site.
Terugbellen uitzetten verandert je abonnement niet. Betaal je voor een abonnement met telefoon en gebruik je het niet, dan is het Chat-abonnement goedkoper - wijzig het bij Abonnement en betalingen.
Na het uitzetten kunnen bezoekers niet schrijven of een gesprek aanvragen, maar de gespreksgeschiedenis blijft in het panel.
Wanneer de widget vanzelf verdwijnt
- De proefperiode is afgelopen zonder dat je een abonnement hebt gekocht, of het abonnement is opgezegd.
- De limiet voor chatgesprekken is bereikt - dan verdwijnt alleen de chat. Zie Limiet voor chatgesprekken.
- Het automatisch bijkopen van minuten is mislukt. Zie Minuten bijkopen.