Opnemen op je telefoon: mobiel en app
Als er niemand achter de computer zit - dan gaan de mobiele telefoons van de medewerkers over.
Mobiel van de medewerker
Elke medewerker kan een mobiel nummer hebben op het tabblad Medewerkers (kolom "Mobiel"). Dat nummer bellen we als niemand in de browser opneemt, of meteen in de modus "Alleen telefoon".
Op zijn mobiel ziet de medewerker het nummer waarmee we bellen (het gedeelde nummer of je eigen nummer) - niet het nummer van de klant. Het nummer van de klant staat in het dashboard, bij Gesprekken.
De CallsYou-app
De app voor je telefoon is om gesprekken aan te nemen: hij gaat over als een gewoon gesprek, toont de geschiedenis en laat je je beschikbaarheid aan- of uitzetten. Een minuut in de app telt net als in de browser - een halve minuut uit je tegoed. Alle instellingen blijven in het dashboard in de browser.
Wil je de app voor je team? Schrijf ons via Hulp en support - we sturen je een link en uitleg.