Startpagina/Documentatie/Account, beveiliging en gegevens

Account verwijderen

Wat er verdwijnt als je je account verwijdert en hoe je dat doet.

Je verwijdert je account op het tabblad Account, helemaal onderaan, in het onderdeel "Account verwijderen".

Na het verwijderen:

  • eindigt het abonnement meteen,
  • verdwijnen de widget, het team, de gesprekken, de chats en de kennis van de AI-assistent,
  • blijven alleen de facturen over die we moeten bewaren.

Om te bevestigen vul je de bedrijfsnaam in en klik je op "Account definitief verwijderen".

!

Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Wil je alleen stoppen met betalen, dan kun je gewoon je abonnement opzeggen.

Mis je iets?De documentatie beschrijft wat het dashboard vandaag doet. Klopt er iets niet of kun je iets niet vinden? Vraag het in de helpchat in het dashboard of dien een verzoek in. Hulp en support →

Zie CallsYou in jouw bedrijf

3 dagen gratis. Vul je website in, controleer de antwoorden van de assistent en plak één regel code.