Strona główna/Dokumentacja/Konto, bezpieczeństwo i dane

Usunięcie konta

Co znika po usunięciu konta i jak to zrobić.

Konto usuwasz w zakładce Konto, na samym dole, w sekcji „Usuń konto".

Po usunięciu:

  • subskrypcja kończy się od razu,
  • znika widget, zespół, rozmowy, czaty i wiedza asystenta AI,
  • zostają tylko faktury, które musimy przechowywać.

Aby potwierdzić, wpisz nazwę firmy i kliknij „Usuń konto na zawsze".

!

Tego nie da się cofnąć. Jeśli chcesz tylko przestać płacić, wystarczy anulować subskrypcję.

Czegoś tu brakuje?Dokumentacja opisuje to, co panel robi dziś. Jeśli coś się nie zgadza albo czegoś nie znalazłeś, zapytaj na czacie pomocy w panelu albo napisz zgłoszenie. Pomoc i zgłoszenia →

Zobacz CallsYou w swojej firmie

3 dni za darmo. Wpisz adres strony, sprawdź odpowiedzi asystenta i wklej jedną linijkę kodu.